Zorgaanbod

Soorten zorg

Wij kunnen alle soorten verzorging en verpleging bieden aan huis. Denk hierbij aan ondersteunen bij de dagelijkse verzorging zoals douchen of aankleden, of uw wond verzorging na ontslag uit het ziekenhuis.

Alles om te zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt wonen met plezier.

Werkgebied Den Haag en omstreken

Ons werkgebied is door geheel Den Haag heen of u nou in het centrum woont of in Scheveningen we zoeken altijd naar een passende oplossing.

Bent u op vakantie in de omgeving van Den Haag maar kan uw dagelijkse thuiszorg deze zorg niet leveren schroom dan ook niet om contact op te nemen zodat we ook hierin naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Persoonlijke verzorging

Wij ondersteunen u bij uw persoonlijke verzorging. Denkt u hierbij aan zaken als wassen, aan- en uitkleden en het aan- en uittrekken van steunkousen.

Verpleging

Onze gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen helpen u bij medische handelingen. Zo dienen wij insuline toe, wisselen wij stoma’s en verzorgen wij wonden.

Financiering

De thuiszorg van Thuiszorg Uit Het Hart valt onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). Dit betekent dat de verzekeraar de kosten vergoedt.Heeft u een WMO PGB? Ook dan kunt u bij Thuiszorg Uit Het Hart terecht.De Sociale Verzekeringsbank (SVB) betaalt dan de rekeningen van Thuiszorg Uit Het Hart.

Neem vrijblijvend contact op

Er komt iemand langs voor een persoonlijk gesprek zodat de zorg zo snel mogelijk gestart kan worden.

info@thuiszorguithethart.nl

06 24 44 79 77

Contact